top of page

Hvorfor Leie Klær Fra

ReLi

ReLi ble startet av Rebecca og Lisa i 2020 med klare visjoner om hvordan leie av klær kan bidra til en mer bærekraftig garderobe. Fra håndplukkede plagg til samarbeid med kun de beste designere. Visjoner om hvordan leie av klær skal være en opplevelse, hvor tilgang er det nye eierskapet. Klær gjør at vi kan skille oss ut når vi ønsker, samtidig som klær skaper tilhørighet med de vi bryr oss om. ReLi ønsker å fremme din utstråling og personlig uttrykk - men på en mer bærekraftig måte. You can rely on us.

Inventar

ReLi har fra første plagg fulgt "ReLi Standard", hvor plagg leies kun ut gjennom vår plattform hvis de er: 

 

1) Fantastiske gjenbruksplagg, eller

2) Fra designere som jobber mot mer bærekraftig mote i forhold til; design, produksjon, materiale, leverandørkjede eller åpenhet.

 

Mer enn halvparten av plaggene som leies ut gjennom ReLi er brukte designerplagg som ser helt fantastiske ut, hvor målet er å øke levetiden ytterligere. De resterende plaggene er nøye valgt gjennom samarbeid med de beste designere for en mer bærekraftig klesindustri - hvor flere designere leier ut sine plagg gjennom ReLi sin plattform. Vårt mål er å redusere både overforbruk og overproduksjon.

Innpakning

Alle våre bestillinger dampes og pakkes med kjærlighet i våre gjenbrukbare ReLi bagger. Plaggene dekkes av silkepapir fra resirkulerbart materiale og soyablekk. Vedlagt ligger en informasjonsetikett med QR kode for returbestilling - og et biologisk nedbrytbar ReLi klistremerke med "Tusen Takk". 

IMG_5071.jpg
Pampas Grass

Showroom

Det viktigste for oss er at plaggene skaper utstråling hos deg uavhengig størrelse og bakgrunn.

 

Derfor tilbyr vi skreddersydde showroom hvor du kan prøve plagg og bli kjent med ulike internasjonale designere.

 

Ved å komme til vårt showroom i Sandnes, Stavanger eller Pop-Ups rundt i Norge, kan du motta stylingstips og personlig hjelp mens du nyter en kopp kaffe/te eller et glass bobler.

Frakt

ReLi samarbeider med Helt Hjem som har som mål å redusere sitt klimagassutslipp med 50 prosent innen 2025. I tillegg leverer ReLi lokalt med el-bil eller offentlig transport, og kunder kan hente/levere sine leieplagg i showroomet i Sandnes/Stavanger.

IMG_5438.jpg
IMG_5322.jpg

Community

ReLi består av et sterk community av mennesker som ikke kun velger ReLi for produktet og servicen, men som støtter visjonen om en mer bærekraftig garderobe. 

Fra å være med på å bestemme inventar; størrelser, designere og type plagg - til å delta på eventer med andre ReLi kvinner - vi setter utrolig stor pris på dere!

Verdier

R: Reuse & Reduce

E: Empower Women

L: Loyalty

I: Inform & Inspire

Hver dag jobber vi for å redusere overforbruk og overproduksjon av klær.

Hiking in the Highlands
Second Hand Items.png
bottom of page